Login
Register
Начало

Увлекателно

увлекателният блог

Дамски Блузи

Как да изберем дамска чанта?

 

Всяка жена често мисли за промяна на имиджа си. Особено подходящ, този въпрос възниква с появата на слънчеви дни. Така че искам да бъда уникален, най-очарователен и привлекателен. Понякога, за да създадете ново изображение, достатъчно е да добавите някои интересни аксесоари. Дали това е шапка, мъниста, гривна, чанта ... Дамска чанта ... Да, днес ще бъде обсъдена.

Чрез този аксесоар една жена може да покаже своята личност, своя собствен стил, позиция в обществото. Тя е незаменим спътник, където и да отива една жена. Така че как да изберете точната чанта за себе си? Първо, трябва да решите с коя цел избирате аксесоар

Дори за целта, това е нещо, което имаме - да бъдем неустоими. Нека просто кажем - по каква причина?

Ако се нуждаете от ежедневна чанта, първо трябва да е практична, надеждна или средна, например, тъй като тези модели са представени на. В действителност в него е необходимо да се поберат не само козметика и гребен, но вероятно, всички документи, буркан с вечеря. Ако сте служител в офиса, то това, от което се нуждаете, е чантата. Първо, тази опция е идеално комбинирана с бизнес костюм, подчертавайки вашия стил. На второ място, в такова портфолио можете много точно да поставите всичко, което е необходимо. Имайте предвид, че всекидневната чанта не трябва да е ярка и богато украсена, по-добре е да изберете класически черен, сив или кафяв цвят. За пазаруване, изберете голяма чанта с много здрави дръжки и надеждно дъно. Цветовата схема може да бъде различна - в зависимост от вашето настроение. И каква чанта трябва да донеса с тържествено събитие, парти, ресторант или театър? Разбира се, съединителя. За такъв случай - това е идеален вариант. Съединителят трябва да е ярък, видим и да ви подчертава от тълпата.

Така че, с формата и цвета на чантата сте решили. Важна роля играе материалът, от който е направена

По всяко време се предпочитат продуктите, изработени от естествена кожа. Кожени чанти и изглеждат уважавани и няма да послужат за една година.

Можете да изберете по-евтина опция - изкуствена кожа. Чувалите от този материал са с по-ниско качество от кожените екземпляри. В студа такава торба може да се счупи и шевовете ще се разпръснат по-бързо. За пазаруване можете да изберете торби от различни видове плат. В допълнение към всичко казано, чантата трябва да съответства на вашата фигура

Да, да, това е всичко.

Миниатюрните жени в никакъв случай не трябва да избират аксесоари с големи размери. На техния произход жените изглеждат дори по-малки. Много жалко е да погледнем малка жена, която носи огромно бреме. И нашата цел не е да предизвикваме съжаление, а възхищение. Чанти за малки жени По-добре е жените да изберат широка и ниска форма на чанта, наподобяваща дакел. Твърде малка чанта не е подходяща за големи дами, по-добре е да изберете модел с вертикална форма.

Но, както казват те, всичко това е теория. Когато избирате чанта, преди всичко, да бъдете ръководени от вашия вкус и интуиция. Погледнете в огледалото, докато гледате този или онзи модел, ходете с няколко торби, които харесвате на търговския под, и със сигурност ще изберете този, който ще облечете с удоволствие.