Login
Register
Начало

Увлекателно

увлекателният блог

Дамски Блузи

Вградена навигация за Mercedes-GPS навигация


Онлайн магазин за GPS навигация, навигация за камион, навигация за кола, мултимедиен единичен и двоен дин за всички марки автомобили. Също предлагаме продуктите си на изплащане. Доверете се на качеството.
Най-разнообразни навигации за Mercedes. Ние сме специализирани в търговията на вградени навигации и в сайта ни ще откриете най-актуалните варианти. Оригиналните конзоли биват заместени от вградените мултимедии за Mercedes. Те притежават предимството, че включват много екстри и функции, които старите устройства не подържат и са с модерна и актуална визия, изцяло променяща интериора на автомобила. При нас ще намерите много специализирани модели навигации за Mercedes за по-голямата част разпространени модели и години автомобили. Предлагаме специализирани медии за модели на C-class, ML, GL, E-class, CLK, Vito, Sprinter, Viano и много други. Медиите, специализирани за марката напълно прилягат на таблото без да има нужда от допълнително пригаждане и добавяне на панели и др. След мултимедийната инсталация управлението от волана отново функционира правилно.

https://bgauto.eu

Освен активния волан ще имате и мултифункционална конзола, която Ви дава възможност да гледате клипове, филми, навигация и картина от камерата за задно виждане на качествен и широк екран с перфектна резолюция. Цифрова телевизия притежават някои от по-функционалните модели. Основно мултимедиите за Мерцедес, освен за модела, за който са предназначени се различават и по някои технически параметри. Такива са например: памет, операционна система, функции. Медия с WinCe е по-опростеният и олекотен вариант. За да ползвате основните функции на техниката като гледане на филми, музика, навигация и камера за задно виждане тя Ви е напълно достатъчна. Ако обаче искате нещо повече от уреда Ви предлагаме мултимедийно устройство с операционна система на Андроид. При наличието на връзка то Ви дава достъп до интернет, възможност за теглене на приложения. Те наподобавят функциите на таблет.  
Заради високата си функционалност и безупречна визия вградените навигации за Мерцедес са изключително търсени устройства. Свържете се с нас, за да Ви предложим най-добрия избор за вашият автомобил.