Login
Register
Начало

Увлекателно

увлекателният блог

Дамски Блузи

Защо дългото уеб съдържание е по-добро

Маркетинг на съдържание – това е жизненоважно е вашата компания да е видима при търсенето, но това отнема много време.

Съдържанието е средство за трафик и няма значение колко време сте прекарали в създаването му. То ще трябва да бъде пуснато на свобода.

Дори всички да разбират важността на съдържанието, много маркетолози го разглеждат като спринт, а не като маратон: смятат, че могат да напишат 20 кратки, нискокачествени публикации, да ги публикуват и наричат ​​всичко „маркетинг на съдържанието“. За съжаление, това е рецепта за цялостно бедствие в съдържанието.

За да направите съдържанието популярно, трябва да играете с далечно око.

Например, отне 8 месеца, за да заеме първата позиция за търсене на тази статия „Какво правят копирайтърите“.

Много хора искат маркетингът на съдържанието да е бърз и лесен процес, но това не е така. И който разбира това, ще успее.

Защо трябва да се подготвите за маратон, а не за спринт

Помислете за секунда за бягането на къси разстояния. Звучи ексцентрично, нали? За да спечелите състезанието за бягане на къси разстояния, не е необходимо да имате техника или стил, просто се нуждаете от скорост (но за да станете професионален бегач, трябва стил).

Победителят в състезанието на къси разстояния не е непременно най-добрият състезател в отбора. И ако го поставите на разстояние от 10 километра, тогава той ще се изчерпи в самото начало. 

Същото важи и за съдържанието.

И ако всеки може да стигне до финала, като създаде евтино съдържание, не всеки маркетолог е в състояние да създаде обемни качествени материали, които значително ще повишат позицията на сайта в търсенето.

Това е една от основните причини дългото съдържание да е много по-добро от краткото.

Заключение

Много маркетолози предпочитат бягането на къси разстояния, вместо да участват в маратон. Защото е по-лесно. Но за да създадете добро съдържание, трябва да отделите време, полагайте усилия. Тогава резултатът ще бъде видим: повече трафик и печалба.

Източник: Virtualassistans.com.