Login
Register
Начало

Увлекателно

увлекателният блог

Как да подобрите качеството на матрака според вашите нужди

Намирането на най-добрите матраци може да предотврати проблеми в гърба и кръста, както и нарушения в съня.

С толкова много различни стилове и марки на пазара, често потребителя се чувства повече от объркан. Ето, защо на фона на цялата многообразна гама от еднолицеви матраци, двулицеви матраци, въздушни, водни, латексови, дупнапренени матраци, избрахме да поговорим за това, как сами да си направим удобен матрак тед, според личните нужди:

Създаването на свои собствени матрак може да бъде добър вариант, ако поискате да избегнете еднообразието или държите на персонализиране във всичко. Дали поради здравословни причини или от суета решавате да създадете своето легло с подобаващ матрак по лична преценка. В този случай, може да се наложи да използвате малко вдъхновение, усет, разбиране и творчество. Ето и една част от нещата, които могат да са ви от полза за това начинание:

Полибромдифенили или PBDEs са елементи, които присъстват в направата на матраци и са свързани с мозъка. Заради лесната им запали мост те отделят и големи нива токсини, които могат да повлиялият някои проблеми с щитовидната жлеза. Не е за пренебрегване и факта, че мнозина са готови да предпочетат естествен матрак срещу появата на алергии. Така, че в която и категория да попаднете много внимавайте със състава на матрачната материя.

За да започнете монтажа на вашия матрак, трябва да се спрете на дебел пласт от латекс, който да формира основната база. Това ще добави допълнителен слой, който да осигурява комфорт и лекота на цялото тяло.

Добавете вълна или памук в цилиндъра, за да имате повече гарант за уют в латексовата основа.

След това увийте двата слоя в един матрак. Онова, което се търси в подобна стъпка е поглъщане, дишане и топлина, които често допринасят хората да спят или не спокойно. За това главен виновник се оказва неправилно избрания състав на материали в самите матраци магнифлекс.

И накрая обвийте матрака си с органичен памук или бамбукови листа, за да си създадете повече прохлада в топлите нощи. Вече всичко трябва да е готово.