Login
Register
Начало

Увлекателно

увлекателният блог

Еволюция на заключващите механизми в гаражни врати

Повечето гаражни кражби могат да бъдат предотвратени, само с помощта на няколко прости стъпки за обезпечаване и укрепване на обслужващите врати. Всички стратегии са бързи и евтини и наистина ще разширят възможностите ви за сигурност.

Преди да насочим вниманието в тази посока добре е да научим нещо за сигурността от гаражната врата.

Гаражните врати имат общ недостатък при разглеждане на сигурността в целия дом. Той се крие в това, че за разлика от останалото имущество са на открито, далеч от огледа и надзора ни.

Защитата на вашите противопожарни гаражни врати означава не само вратата да бъде с ролетка, но и да е неподатлива на странични валяния, нахлуване, набези. С една дума да не подлежи на уязвимост. Ето и една част от най-важни неща, които можете да направите, за да осигурите гаража си.

Автомати за отваряне на желязни врати

Нека накратко да говорим за историята на тези устройства, така че да получите представа какво е нужно на вашия гараж. Когато първото поколение автоматично отваряне излезе на пазара, то ползваше съвсем обикновена форма за код. Можете да си представите риска за сигурността, като има една от тези врати за отваряне. Крадците биха могли лесно да обикалят от един квартал в друг, без да се налага да променят кода.

Второто поколение на интериорни и гаражни врати увеличава тяхната сигурност, чрез участието на ключове, благодарение на една уникална комбинация. Въпреки, че това е повишило сигурността, повечето собственици оставят в търсене на по-добри алтернативи за заключване.

Съвременните многоцелеви автоматично отварящи се гаражни врати, сега разполагат с подвижен код благодарение на най-модерни технологии, където вашето дистанционно предава чисто нов код за сигурност при всяко натискане на дистанционното. Има над 100 милиарда кодове, така че вероятността от разбиването на този код е 1/1 млрд. Бъдете сигурни, че вашият механизъм за отваряне разполага с подобна иновативна технология на система Security.