Login
Register
Начало

Увлекателно

увлекателният блог

7 неща, които една жена не трябва да поставя в къщата

Къщата има стойност, когато бъде проектирана с вкус и желание и най-вече, когато в нея са съчетани неща, които доставят радост на собствениците й, живущи там.

Има обаче неща, които не бива да се поставят или правят, защото интериора и пространствата могат да станат твърде претрупани, банални, скучни или дори натоварващи. За да разредите излишните неща и изхвърлите ненужното, намерете си фирма са хамалски услуги. Такава може да откриете на адрес:

http://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofiya-tseni-i-transport/.

Ето и 7 неща, които си имат своето място и които не бива да се правят в къщата:

Твърде много стегнато и розово - твърде хубаво не е добре. Къщата трябва да е удобна за вас. Все пак, ако се интересувате от конкретен цвят за пол, може да изберете такъв, но само в два негови нюанса. Не е необходимо да претоварвате интериора с излишно пренасищане от цветове, особено в розово.

Изкуствени цветя - най-добрият начин да се каже "сбогом на младежта". Организирайте копринени рози в или около къщата, но не по начин, че интериорът да заприлича на смешен паметник у дома. Направете почистване на мазета и тавани: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8/.

По тези места може да откриете много излишни неща като платове, завеси, панделки и други, подходящи за декорация. Ако развихрите въображението си, ще може да обновите интериора. Но не забравяйте и да не претрупате с неща.

Евтино спално бельо - вие заслужавате да прекарате една трета от живота си в много добра обстановка и спално бельо, а не върху макари и евтини изделия.

Козметика, разпръсната из къщата – не е нужно гостите ви или някои друг да вижда с какво правите лицето си красиво.

Събиране на играчките - това е просто една загриженост за нормалната среда.

Семейни снимки около леглото – не е никак секси, така, че ако сте млада двойка не е нужно да ги поставяте по нощни шкафчета.

Твърде различни мебели - ако не сте търговец на картини, едва ли ще ви е нужно да складирате куп стари мебели. Вижте фирма за извозване на стари мебели:  

http://obshtini.com/izvozvane-stari-mebeli/.