Login
Register
Начало

Увлекателно

увлекателният блог

Защо да използвате цвят „шам-фъстък“ в интериорния дизайн

Знаете ли, че има значение, какъв цвят предпочитате за проектиране на жилищни помещения. От това зависи не само естетическото възприятие, но и емоционална атмосфера в дома. Преди да се впуснем в детайлизиране на възможните цветове, ви предлагам да погледнете някои видове услуги на фирми, които ще са полезни за всяка ситуация:

EVROSONDA.COM сондиране на подземна вода;

EVRO5.COM почистване на апартаменти;

DEPO.BG изхвърляне на строителни отпадъци.

Средиземноморският цвят на орех е представен по завладяващ начин, интригува и завладява интериорния дизайн. Известен е още като шам-фъстък. Как неговото присъствие се проявява в интериора и каква е ролята му спрямо настроението ни:

Има ли връзка цветът с настроението?

Психолозите смятат, че настроението на човека е тясно свързано с цвета на околната среда. Създава се положителен ефект върху човешката психика. За това допринасят пастелни тонове - бежово, розово, праскова, сметана, бяло и др ... Такива активни цветове като лилаво, червено, черно и червено, играят важна и допълваща роля в интериора. С тяхното аранжиране трябва и да се внимава, за да не се получи пренасищане на цвят. За да не се получи силно влияние върху здравето трябва правилно да бъде съчетано с цветове. За тази цел можете да използвате цветното колело. Така сами ще добиете представа кои цветове най-хармонично се комбинират помежду си. При избора на цветова схема, обърнете внимание на спецификата на помещението. Например, как влияят на нервната система, дали може да се отпуснете в стая, чиито стени са боядисани в червено или бордо. Потърсете универсален цвят, който ще е от значение във всяка стая на дома. Например шам-фъстък, създава нежна, спокойна среда в нюансите на зелено в работата си искал да се използва не само за професионалисти, но също така и новодошлите. Основните предимства на шам-фъстък - хармонично съчетание с почти всички други цветове и постоянна демонстрация, независимо от осветление. С него интериора може да се ​​похвали с разнообразие от цветове и винаги да изглежда сочно, вкусно и светло.