Login
Register
Начало

Увлекателно

увлекателният блог

Разнообразни автоуслуги

Все повече са хората които търсят информация за газовите инжекциони. Причината за тази тенденция е особено проста – голямата разлика в цената на двата основни и най-разпространени типа гориво за леки автомобили –газ и бензин. По-евтината газ привлича много хора които искат да спестят пари от гориво. Ако пътувате често, спестените пари може да са наистина една много осезаема сума.

Монтирането на газов инжекцион трябва да става в добър сервиз. Задачата е много отговорна, защото тази система работи с газ и всичко трябва да отговаря на най-високи критерии. За да е ефективно монтирането на газова бутилка, вие трябва да направите съответната инвестиция за качествен газов инжекцион. Отделете повече пари за това и купете нещо наистина качествено за да го ползвате дълги години.

Всички автомобили имат нужда от полиране на своите фарове след определено време. Нуждата е особено голяма когато това не е правено до този момент никога. Яркостта на фаровете се намалява с много голяма степен и това пречи при нощно шофиране. Цените за полиране на фарове варират в широки граници, но вие изберете качествена услуга чийто резултат ще остане за дълго време. Разбира се този ефект не е постоянен и след месеци ще се наложи отново да бъде направена същата процедура – но това е много важно за сигурността на пътя. Не подценявайте тази процедура.

Автоклиматиците приличат до голяма степен на тези които сме свикнали да виждаме по офисите, магазините и заведенията. Както те, така и всеки автоклиматик има нужда от поддръжка. Нашия екип се е специализирал в това направление и предлага услуги на много високо професионално ниво. Няма да сгрешите ако ни посетите за диагностика и ремонт, добавяне на фреон, подмяна на стара климатична инсталация, отделни части и елементи. Вашия автоклиматик ще работи като нов след посещение и ремонт от нашите високо квалифицирани служители. Посетете ни веднага след като откриете проблем.